Verbinding met
uw doelgroep

PIM Totaal uniek in communicatieland

PIM Totaal is een bedrijf dat is ontstaan door de samensmelting van drie bedrijven: Pim Print, Drukwerk en Media Specials, Distrimail en Rijnland Media.  Juist de combinatie van de drie ondernemingen maken PIM Totaal uniek. Hier komen alle communicatieactiviteiten bij elkaar!

Het team  bestaat uit negen medewerkers en betrokkenen met een perfecte mix van oud en jong. Zo wordt ervaring gekoppeld aan jeugdigheid, kwaliteit gekoppeld aan innovatie.

Wij houden niet zo van gewoon, wij houden meer van speciaal. Wij leveren geijkte visitekaartjes, maar gaan liever voor ronde of houten. Wij maken normale flyers, maar gaan liever voor gepersonaliseerde in een afwijkend formaat. 

Wij leveren seriewerk, maar gaan liever voor maatwerk.

Onze kernwaarden zijn: allround, totaalaanbieder, duurzaam, jong, brutaal en innovatief. 

Met ons in zee gaan, dat moet je durven!

Communicatiebureau-PIM Totaal-Roelofarendsveen-1

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast communicatiebedrijf waar een mix van ervaren rotten samenwerken met jeugdige communicatietijgers.

Onze missie

Het is onze missie om voor onze klanten vanuit de bedrijfsvisie communicatiebeleid te maken waarbij we zowel op strategisch niveau als in de uitvoering meedenken. Alles om de bedrijfsdoelen te bereiken.

Ons aanbod

Ons aanbod is zeer divers, van beleid tot online activiteiten, van ontwerp tot verzending. Op alle communicatiegebieden kunnen wij u ondersteunen. Niets is ons te gek.

Neem contact met ons op

Zijn onze diensten u nog niet helemaal duidelijk of bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden precies zijn. Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier, stuur een mail naar ons mailadres of bel ons op!

071-3316967

info@pimtotaal.nl

Een greep uit onze klanten waar we zijn: