Verbinding met
uw doelgroep

De oorsprong van PIM Totaal

PIM Totaal is een bedrijf dat is ontstaan door de samensmelting van drie bedrijven: Pim Print, Drukwerk en Media Specials, Distrimail en Rijnland Media. Juist de combinatie van de drie ondernemingen maken PIM Totaal uniek. Hier komen alle communicatieactiviteiten bij elkaar!

De oorsprong:

PIM Print

Een bedrijf dat gespecialiseerd is in printwerk, drukwerk en speciale communicatie uitingen. Denk hierbij aan gepersonaliseerde flyers, stickers in afwijkend formaat, promotieartikelen, beurswanden en nog veel meer!

De jarenlange ervaring binnen PIM Print is een belangrijke kracht achter het nieuwe team van PIM Totaal.

Distrimail

Een bedrijf dat alle werkzaamheden die bij een mailing komt kijken verzorgt, zoals dataverwerking, printen, adresseren, vouwen, insteken, folieverpakken en verzenden. Ook de bestandsverwerking, de digitale activiteiten en het voorraadbeheer rondom een mailing behoren tot de specialiteiten van Distrimail.

Het grote aanbod ruimte in het pand van Distrimail maakt het mogelijk voor PIM Totaal om gemakkelijk vanuit één locatie te kunnen functioneren.

Rijnland Media

Een communicatiebedrijf dat er alles aan doet om bedrijven zich te laten focussen op hun core-business. Met diensten zoals het maken en uitvoeren van verkoop- en publiciteitsplannen, het verzorgen van de sociale media voor bedrijven en het maken van redactionele producties.

De aanwezigheid van drie verfrissende mannen zorgt dat PIM Totaal een mooie mix heeft tussen ervaren rotten in het vak en jonge, enthousiaste honden!

PIM Totaal uniek in communicatieland

De samensmelting van deze drie bedrijven zorgt dat PIM Totaal alles wat met communicatie te maken heeft aankan. 

De negen medewerkers en betrokkenen van PIM Totaal zorgen voor een perfecte mix van oud en jong. Zo wordt ervaring gekoppeld aan jeugdigheid, kwaliteit gekoppeld aan innovatie.

Wij houden niet zo van gewoon, wij houden meer van speciaal. Wij leveren geijkte visitekaartjes, maar gaan liever voor ronde of houten. Wij maken normale flyers, maar gaan liever voor gepersonaliseerde in een afwijkend formaat. 

Wij leveren seriewerk, maar gaan liever voor maatwerk.

Onze kernwaarden zijn: allround, totaalaanbieder, duurzaam, jong, brutaal en innovatief. 

Met ons in zee gaan, dat moet je durven!

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast communicatiebedrijf waar een mix van ervaren rotten samenwerken met jeugdige communicatietijgers.

Onze missie

Het is onze missie om voor onze klanten vanuit de bedrijfsvisie communicatiebeleid te maken waarbij we zowel op strategisch niveau als in de uitvoering meedenken. Alles om de bedrijfsdoelen te bereiken.

Ons aanbod

Ons aanbod is zeer divers, van beleid tot online activiteiten, van ontwerp tot verzending. Op alle communicatiegebieden kunnen wij u ondersteunen. Niets is ons te gek.

Neem contact met ons op

Zijn onze diensten u nog niet helemaal duidelijk of bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden precies zijn. Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier, stuur een mail naar ons mailadres of bel ons op!

071-3316967

info@pimtotaal.nl

Een greep uit onze klanten waar we trots op blij mee dankbaar voor zijn: