Verbinding met
uw doelgroep

Postverzending

PIM Totaal verzorgt voor u alle werkzaamheden die bij een mailing komen kijken zoals dataverwerking, printen, adresseren, vouwen, insteken en folie  verpakken. Zie hieronder ons aanbod:

Post verzenden

Voor de ene mailing is de matdatum het belangrijkst, voor de andere lage kosten. Wij doen al 40 jaar zaken met diverse nationale en internationale postbedrijven. Hierdoor kunnen wij u uitstekend adviseren welke postdienst of service het meest geschikt is voor uw mailing.

Post buitenland

PIM Totaal is de specialist op het gebied van buitenlandse post. Niet alleen de verzending op zich, maar ook het advies geven over bijvoorbeeld de portokosten is ons dagelijks werk.

Drukwerk

Ook het verzorgen van het drukwerk dat onderdeel uitmaakt van de direct-mail is in het dienstenpakket van PIM Totaal opgenomen. Een netwerk van drukkers, lokaal of landelijk actief, wordt ingeschakeld, waarbij de perfecte prijs-kwaliteit verhouding uitgangspunt is.

Voorraadbeheer

Niet alleen opslag, maar ook het managen van de voorraad kan aan PIM Totaal uitbesteed worden. Het beheer, zoals het in de gaten houden van de hoeveelheden en het op tijd aangeven van eventuele tekorten, kan zodoende uit handen worden gegeven.

Digitale activiteiten

Alles wat gedrukt is, kan door PIM Totaal ook online worden gepubliceerd. Zelfs volledige tijdschriften worden ingescand en bijvoorbeeld als interactieve PDF verspreid. Kortom, ook online staan wij ons mannetje.

Milieu

Wij als verspreiders van post verzenden regelmatig onder meer nieuwsbrieven en flyers in folie. Op dit moment is er terecht veel aandacht voor de invloed van plastic op het milieu. Wij kunnen afbreekbare folie leveren die in de groene bak kan worden gedaan en die vervolgens bij het verwerken omgezet wordt in pure compost. Zo werken we zelf ook volop mee aan milieubewust verspreiden!

Waarom postverwerking & verzending via PIM Totaal?

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast communicatiebedrijf waar een mix van ervaren rotten samenwerken met jeugdige communicatietijgers.

Onze missie

Het is onze missie om voor onze klanten vanuit de bedrijfsvisie communicatiebeleid te maken waarbij we zowel op strategisch niveau als in de uitvoering meedenken. Alles om de bedrijfsdoelen te behalen.

Ons aanbod

Ons aanbod is zeer divers, van beleid tot online activiteiten, van ontwerp tot verzending. Op alle communicatiegebieden kunnen wij u ondersteunen. Niets is ons te gek.

Neem contact met ons op

Zijn onze diensten u nog niet helemaal duidelijk of bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden precies zijn. Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier, stuur een mail naar ons mailadres of bel ons op!

071-3316967

info@pimtotaal.nl

Een greep uit onze klanten waar we trots op blij mee dankbaar voor zijn: