Verbinding met
uw doelgroep

Marketing

Online marketing

In de huidige maatschappij zijn online communicatie activiteiten van levensbelang. Onze specialisten helpen u graag verder!

Communicatie plan maken

De basis voor een communicatieplan is de visie. Samen met onze opdrachtgevers vertalen wij het toekomstbeleid in communicatiebeleid. Met alles erop en eraan.

Branding

Als geen ander weten wij dat een sterk merk bijdraagt aan succes. Vandaar dat branding bij ons dagelijkse kost is.

Jubileumplan & uitvoering

Niet alleen organiseren wij evenementen voor bedrijven, ook de communicatie om bijvoorbeeld het jubileum heen is bij ons in goede handen.

Over ons

Wij zijn een jong en enthousiast communicatiebedrijf waar een mix van ervaren rotten samenwerken met jeugdige communicatietijgers.

Onze missie

Het is onze missie om voor onze klanten vanuit de bedrijfsvisie een communicatiebeleid te maken waarbij we zowel op strategisch niveau als in de uitvoering meedenken. Alles om de bedrijfsdoelen te bereiken.

Ons aanbod

Ons aanbod is zeer divers, van beleid tot online activiteiten, van ontwerp tot verzending. Op alle communicatiegebieden kunnen wij u ondersteunen. Niets is ons te gek.

Neem contact met ons op

Zijn onze diensten u nog niet helemaal duidelijk of bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden precies zijn. Neem dan contact met ons op door middel van onderstaand contactformulier, stuur een mail naar ons mailadres of bel ons op!

071-3316967

info@pimtotaal.nl

Een greep uit onze klanten waar we zijn: